"Rast tržišta i potražnje potaknuo nas je na pokretanje vlastite proizvodnje kupaonskih ormarića te proizvodnje kada pod našim brendom Aquaart. Proizvodnja se odvija u Hrvatskoj u suvremenim pogonima na visokoj tehnološkoj razini."
AquaART
Ferotehna
POČETAK
0 .
OSNUTAK BRENDA
0 .
PROIZVODA
0 +

Kupaonski namještaj inspiriran ljudskom interakcijom, dijeljenjem prostora i trenutaka, te osjetilnim iskustvom velike emocionalne vrijednosti. Dobro planirana kupaonica može doprinijeti  funkcionalnijem okruženju i novom načinu doživljaja kupaonice. Naša kolekcija zadovoljava sve ukuse: od teksturiranih do lakiranih dekora, od podnih   pojedinačnih jedinica do visećih kupaonskih  elemenata. Odaberite svoj novi namještaj prema vašim potrebama i navikama te osobnom stilu.

Samo najbolja
Hrvatska kvaliteta!

Naša uprava smještena je u srcu Kvarnera. Tu sjedinjujemo naše dugogodišnje iskustvo, know-how u proizvodnji i ljubav prema inovaciji kako bismo stvorili vrhunske proizvode. U radu naših djelatnika vidljiva je predanost kvaliteti i usmjerenost na dugoročni uspjeh zahvaljujući snažnom osjećaju za tradiciju. Mi vjerujemo da je kupaonica mjesto odrastanja i mjesto rađanja novih ideja. Želimo da s nama kreirate prostor koji će odgovarati svim vašim navikama i potrebama i stvoriti inspiraciju za bolju budućnost.

Veliki izbor
Povoljne cijene
Mogućnost dostave
aquaart news

Pratite najnovije proizvode, kataloge i ostale novosti!

Scroll to Top